Подготвителните дейности за лятото протичат по план във всички курортни селища

...
Подготвителните дейности за лятото протичат по план във всички курортни селища
Коментари Харесай

Кметът на община Несебър провери на текущите дейности по строителство и подготовка за сезона в Обзор

Подготвителните действия за лятото протичат по проект във всички курортни селища на община Несебър

Кметът на община Несебър Николай Димитров и чиновници от отрасловите звена по строителство и инвеститорски надзор направиха инспекция на настоящите действия по създаване на крайбрежната алея с канализационен колектор Ф 500 в гр. Обзор.

Набелязани бяха зони от градската инфраструктура, нуждаещи се от ремонт, и бе инспектирана цялостната активност по подготовка за идния летен сезон в курортното населено място.

Установено бе, че строителството на крайбрежната алея се прави съгласно заложените периоди В околните дни стартират ремонтите на компрометираните сектори от общинската улична инфраструктура и подновяването на хоризонталната и отвесна пътна маркировка в обитаемото място.

Приветливата атмосфера и чистотата във всички обитаеми места когато и да е на годината е една от съществена цели на Общината. Поддръжката на зелените площи в Обзор, парковете и общинските пространства- обществена благосъстоятелност, включваща обезпаразитяване, фитосанитарно подрязване, косене, засаждане на сезонни цветя, измиване на пейки и беседки, разчистване на парковите алеи и уличната и тротоарна мрежа и други, се прави постоянно с честота по скица, направена от Общинско дружество БКСО-Обзор.

Подготвителните действия за новия летен сезон протичат по проект във всички курортни селища на община Несебър. Навсякъде се прави проверка на общинската инфраструктура, ремонт на компрометирани асфалтови сектори, преасфалтиране и реорганизация на значими за локалните стопанска система и превоз зони в туристическите обитаеми места.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР